Specialty koffie uit Colombia. Bestellingen vanaf > 1kilo (24euro), geen verzendkosten. Niet tevreden over de koffie, binnen 48uur geld terug.

San Antonio Koffie Zakelijk - Onze oplossingen voor jouw bedrijf

 

Specialty koffie

Maak jouw medewerkers, klanten, leveranciers blij. Verras ze met kwaliteitskoffie die een verschil maakt. De geroosterde koffiebonen van San Antonio Koffie is hoe koffie hoort te smaken. Via onze projecten kan jij o.a. duurzaam ondernemen enkel door het kopje koffie dat je schenkt.

Koffiemachines

Koffie maakt doelstellingen haalbaar. Die heerlijke bakjes koffie komen uit de beste kwalitatieve koffiemachines, geleverd door San Antonio Koffie. De machines leveren wij op basis van aanschaf of lease voor kleinzakelijk, mkb en grootzakelijk.

Wat is de meest gunstige volautomatische koffiemachine(s) op jouw kantoor?

Full services

Bij fullservice levert San Antonio Koffie de benodigdheden voor al jouw koffiebehoeftes, zoals koffiekopjes, koffiebekers, suikerzakjes of onderhoud van de waardevolle koffiemachine.

Heb je een voorkeur voor de koffievoorzieningen geheel in stijl en merk van het bedrijf is maatwerk ook mogelijk.

Impact maken / MVO

Is het bedrijf op zoek naar een manier om invulling te geven aan het MVO beleid? Die meetbaar en zichtbaar is?   Met onze impact projecten kunnen wij jouw MVO beleid invullen en meetbaar maken.  

Elk bedrijf kan impact maken om de wereld een beetje mooier te maken 

Uniek

Wij verbouwen al generaties lang speciality koffie in de befaamde Koffie driehoek in Colombia. Wij zijn de eerste koffieboeren die de gehele keten beheren van finca tot koffiemachine. Steun ons om de koffiemarkt te disrupten. Vooral om de wereld een beetje mooier te maken. 

Kwaliteit

San Antonio Koffie verbouwt en levert koffie van de top kwaliteit, namelijk: speciality koffie. Daarnaast werken wij met de beste partners zoals de nummer 1 leverancier van koffiemachines. De koffie van San Antonio Koffie is hoe koffie hoort te smaken. Maak jouw klanten, collega's blij met een lekkere bak koffie. 

Onze missie

De wereld een beetje mooier maken is onze missie. Niet alleen nodig, maar ook haalbaar. Jouw bedrijf maakt een verschil door te genieten van jouw kopje koffie van San Antonio Koffie.

Impact & duurzaam

San Antonio Koffie is een van de meest duurzame koffiemerken ter wereld. Wij zorgen voor leefbaar inkomen in Colombia, bestrijding hongersnood via eigen voedselbank initiatieven en ondersteunen educatie voor kinderen in Colombia.

Kwaliteitskoffie drink je o.a. bij onze tevreden klanten: