San Antonio Koffie

San Antonio Koffie is een Nederlands Colombiaans familiebedrijf die de wereld een beetje mooier maakt. Wij zijn koffieboeren uit de befaamde koffiedriehoek in Colombia. San Antonio Koffie is een koffiemerk dat in eigendom is van koffieboeren. De koffie van San Antonio Koffie wordt door ons zelf al ruim 100jaar met liefde verbouwd. Wij leveren speciality koffie van finca tot deurmat. Wij zijn verantwoordelijk voor de gehele keten. Een kortere keten bestaat niet. Wij zijn de bron. Resultaat: 100% eerlijke koffie.

 

De top 5% van de wereldwijde koffieproductie wordt ook wel specialty koffie genoemd. Specialty Koffie is hoe koffie hoort te smaken. Uiteraard verbouwen wij koffie van topkwaliteit. Met de juiste branding en de kwaliteit van onze koffie zorgen wij ervoor dat de authentieke smaak wordt bewaard. Door middel van een heerlijke smaak en aroma's van de beste koffiebonen laat San Antonio Koffie je genieten van de trots van Colombia. 

 

Onze marges delen en investeren wij in onze impact projecten zoals onze eigen voedselbank, leveren van schooluniformen en schoolmaterial. Hiermee bestrijden wij armoede en kinderarbeid. Door de koffie opbrengsten te delen met de koffiegemeenschap realiseren wij onze missie:

De wereld een beetje mooier maken!