Heerlijke specialty koffie uit Colombia. Bestelling boven de 35euro, geen verzendkosten. Niet tevreden over de koffie, binnen 48uur geld terug.

Ontdek de koffiewereld in het prachtige Colombia.

Colombia is een van de coolste landen om te ontdekken, vindt Forbes. En terecht! Met San Antonio Koffie reis je vooral in de befaamde Triangle de Cafe in de minder toeristische provincie Caldas. Ervaar de Colombiaanse cultuur, de unieke architectuur met fel gekleurde straten, de prachtige natuur met indrukwekkende uitzichten en exotische dieren, en de bekroonde bergroute Tour de Paisajes. Kom daarna volledig tot rust in havenstad Cartegena. Al deze ervaringen onder het genot van de heerlijkste koffies op de mooiste plekken.

Tijdens onze reizen staan ‘koffie’ en ‘natuur’ centraal. Je ontdekt adembenemende plekken om te genieten van overheerlijke koffies. Plekken zoals bij de bron, uitkijkend over de stad, in de top van de hoogste kathedraal van Colombia en bovenaan de bergen met waanzinnige uitzichten.

Je zult alles leren over koffie door locals en de experts van San Antonio Koffie, zoals:

 • Bezoeken aan finca’s
 • Bezoeken aan koffiedorpen
 • Koffie plukken
 • Cursus koffiecupping
 • Cursus Barista
Brochure Koffiereizen San Antonio Koffie
PDF – 7,9 MB

De 18daagse koffiereizen bestaan uit:

 • 4 vluchten
 • 7 excursies
 • 3 cursussen
 • 6 activiteiten
 • & Ontelbare herinneringen

Een Bucketlist waardige reis. 

Data geplande Koffiereizen

Start datum Eind datum
3 januari 2022 21 januari 2022
18 juli 2022 6 augustus 2022
Reisformulier San Antonio Koffie Reizen
PDF – 176,4 KB

Reizen & Covid19

Sinds 1 augustus 2021 is Colombia tevens open/vrij van binnenlandse Covid19 beperkingen (uitzondering van mondkapje op publieke plekken). Indien reizen vanwege negatief reisadvies door Covid19 niet mogelijk is, ontvangen de reizigers restitutie van hun reservering/betaling. Voor vertrek is vaccinatie en een PCR test incl reiscertifcaat noodzakelijk. Voor de terugreis regelt San Antonio Koffie de benodigde PCR test. Colombia is voor reizigers met Nederlandse nationaliteit visum vrij. 

 

San Antonio Koffie werkt niet met reisvouchers. Gaat de reis niet door, vanwege Covid19, dan ontvangt u uw geld terug. Uiteraard is de optie (uw keuze) om aan te sluiten bij een andere groep op de andere beschikbare vertrekdata wel mogelijk. 

 

De koffiereis van San Antonio Koffie

 • Geld terug garantie 
 • Bij negatief reisadvies, annulering door San Antonio Koffie. 
 • Geen reisvouchers, maar uw geld terug.
 • Boek zonder zorgen
Brochure Koffiereizen San Antonio Koffie
PDF – 7,9 MB

Ontdek de koffiewereld in Colombia tijdens de 18daagse reizen.

(incl vluchten en een vol programma bestaande uit excursies, cursussen)

Een Bucketlist waardige reis. 

Vervoer

Colombia ligt 8.857 kilometer van Nederland vandaan – zo’n 11,5 uur vliegen. Je maakt enkel gebruik van directe vluchten van de vliegtuigmaatschappen KLM & Avianca. Avianca is meedere keren verkozen tot beste airline in Zuid Amerika. 

Dagelijks gebruiken we onze jeep(s) als primair vervoersmiddel door het binnenland voor een authentieke ervaring. 

Veiligheid. 

Bij Colombia en Zuid Amerika heeft men vaak de vraag: Is het wel veilig?

Het grootste gevaar in Colombia is dat je niet meer terug naar huis wilt, maar in dit prachtig land wilt blijven. Vooral Manizales, de stad van open deuren, wordt gezien als de veiligste stad in Colombia. Wij zullen voornamelijk reizen in deze veilige regio± cafeterro. 

Accomodaties & Pension

Tijdens de 18daagse koffiereis verblijven wij in zeer verschillende types van accomodaties varierend van 5sterren hotels, zoals het Hotel Caribe in Cartagena, tot cabanas en fincas. Alle locaties zijn met zorg uitgekozen door San Antonio Koffie voor complete ontspanning of een autenthieke onvergetellijke ervaring. Altijd goed verzorgd en schoon. 

Bij alle accomodaties is minimaal half pension - ontbijt inbegrepen. In de grote steden zijn de mogelijkheden en vrijheid om ergens te eten  voor lage prijs immens. In de locaties zoals cabanas en fincas (niet toeristische deel)  zal San Antonio Koffie de volledige catering (ontbijt, lunch, diner) verzorgen. Tijdens de koffiereizen kom je niks tekort. 

Genieten van heerlijke koffie met spectaculaire uitzichten.

Ontdek de koffiewereld in Colombia tijdens de 18daagse reizen.

(incl vluchten en een vol programma bestaande uit excursies, cursussen)

Een Bucketlist waardige reis. 

Een blik op Samaria, de thuisbasis van San ANtonio Koffie. Tijdens de koffiereizen bezoeken wij plekken zoals Samaria waar toerisme nog niet bestaat.